BE rijbewijs halen 

Wil jij graag rijden met een aanhangwagen? Je BE rijbewijs halen is nodig als de aanhanger meer dan 750 kilo weegt en als de auto en aanhanger samen meer dan 3500 kilo wegen. Wij geven je graag de beste tips zodat jij met een zeker gevoel in de auto zit. 

Wil je niet langer wachten?

Vraag direct je intest aan om je BE rijbewijs te halen.

Start met het halen van je BE rijbewijs

Na het lezen van deze pagina weet je

  • Wanneer een BE rijbewijs nodig is
  • Wat een aanhanger rijbewijs jou gaat kosten
  • Hoe je een aanhanger rijbewijs kunt halen in 1 dag
 

BE rijbewijs halen 

Als jij je BE rijbewijs wilt halen krijg je eerst een intest. Hier kijken we wat je al kunt. Op basis daarvan krijg jij een persoonlijke les, dat precies past bij jouw niveau. Ben je samen met een collega en hebben jullie al wat ervaring? Dan kunnen we jullie ook tegelijk opleiden, wat weer scheelt in de kosten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij zijn zeer flexibel!

“Heb jij je BE rijbewijs al gehaald, maar wil je nog wat extra tips en tricks? Ook dat kan bij ons! Je kunt een losse les kopen, bijvoorbeeld met je eigen caravan. Zo krijg je nog wat extra zekerheid.”

Aanhanger rijbewijs in 1 dag

Je moet een BE rijbewijs halen als de aanhanger meer dan 750 kilo weegt en als de auto en aanhanger samen meer dan 3500 kilo wegen. Het is mogelijk om je aanhanger rijbewijs te halen in 1 dag. Je krijgt dan 's ochtends les en doet 's middags examen. 

BE rijbewijs kosten

De kosten voor het behalen van je BE rijbewijs zijn € 695,- voor een dagcursus. Hier zit je intest bij in, je rijles, praktijkexamen en een lunch. Betaal je liever je praktijkles per uur? Dan betaal je € 70,- per uur. Je praktijkexamen los is € 265,-. 

Ik wil graag mijn BE rijbewijs halen