Autorijschool Veenendaal

Ben jij op zoek naar een goede autorijschool in Veenendaal? Je hebt de mijlpaal bereikt dat je in de auto mag stappen. Rijschool Ariesen biedt jou een gezellige en ontspannen sfeer tijdens je rijlessen, met zeer professionele begeleiding.

Wil je niet langer wachten?

Vraag hier een rijbewijs pakket aan

Na het lezen van deze pagina weet je:

  • Alles over ons rijbewijs pakket
  • Wat 2todrive precies inhoudt
  • Wat de kosten zijn van ons rijlespakket

Autorijschool Veenendaal

Wil jij graag rijles in Veenendaal? Wij verzorgen zowel een theoriecursus als de praktijkopleiding. Voordat je goed en wel kunt autorijden, moet je jezelf natuurlijk een aantal belangrijke vaardigheden eigen maken. We beginnen de eerste lessen in Veenendaal standaard met voertuigbeheersing. Remmen, schakelen, gas geven: je snapt het. Daarna gaan we je in Amersfoort trainen in verkeersinzicht. De rit er naartoe en terug zijn belangrijk om verschillende verkeerssituaties te leren kennen. Je leert kijken, anticiperen en verkeerssituaties inschatten.
 

2todrive, rijbewijs 17 jaar

Tegenwoordig kun je al voor je achttiende achter het stuur kruipen. Sinds de start van 2toDrive hebben al veel jongeren vervroegd hun rijbewijs gehaald. Vanaf 16,5 jaar mag je starten met het volgen van rijlessen. En vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e rijden onder begeleiding van een coach. Zo kun je meer rijervaring opdoen en uiteindelijk zelfverzekerd de weg op gaan.

Geslaagd? Vraag je begeleiderspas aan!

Meer weten over 2todrive?

 
Onze gele lesauto's, zo val jij goed op!

Rijles Veenendaal 

Alle reguliere lessen duren twee uur. We plannen er één per week. Op een leskaart houden we alle vorderingen bij. Het inplannen van de lessen doe je via ons kantoor. Wij zorgen er vervolgens voor dat je zoveel mogelijk met dezelfde instructeur lest. En: je lest alleen. Zo krijg jij alle aandacht. Dat is wel zo fijn! 

“Ons slagingspercentage ligt hoog. Wij bieden kwaliteit. Bij ons krijg je persoonlijke aandacht met zeer goede en geduldige uitleg. En dat al 25 jaar.”

Rijbewijs pakket autorijschool Veenendaal

Bij ons kun je een rijbewijs (basis) pakket afnemen van 20, 30 of 40 uur. Koop je vooraf meer uren dan dat je nodig had? Geen probleem, dan krijg je je geld gewoon terug! Je betaalt wat je afneemt. Betaal je liever per les? Ook dat kan! Je betaalt dan € 62,50 per uur. 

Hieronder vind je de prijzen van onze basispakketten. 

20 uur praktijkles + examen € 1505,-. 

30 uur praktijkles + examen € 2090,-.

40 uur praktijkles + examen € 2655,-.

Praktijkexamen

Heb je je theorie op zak? Zodra wij ervan overtuigd zijn dat je klaar bent voor het praktijkexamen, plannen we een datum bij het CBR. Tijdens de laatste lessen werken we samen naar dit moment toe. We wisselen tegen die tijd een paar keer van instructeur, zodat je er alvast een beetje aan kunt wennen dat er iemand anders naast je zit. We rijden verschillende examenroutes. We focussen daarbij sterk op inzicht. Tegenwoordig draaien de examens namelijk om verkeersinzicht. Niet de examinator wijst een parkeerplekje aan, maar jijzelf gaat op zoek naar een geschikt plekje.

Tussentijdse toets

Wij adviseren je op ongeveer driekwart van je opleiding een tussentijdse toets te doen. Als je hiervoor slaagt, krijg je een vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen op je examen. De kosten van de praktijkles met tussentijdse toets vind je hieronder. Wil je de tussentijdse toets los betalen? Dat kan natuurlijk ook, dan betaal je € 265,-. 

20 uur praktijkles + tussentijdse toets + examen € 1755,- 

30 uur praktijkles + tussentijdse toets + examen € 2340,-

40 uur praktijkles + tussentijdse toets + examen € 2905,-

Genoeg informatie om te kunnen starten? 

Plan je eerste rijles bij onze autorijschool Veenendaal en wie weet zit jij volgende week al in de auto!

Vraag direct een rijbewijs pakket aan